Vitaminbjørne støtter Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem sygdomsforløbet. Hospitalsklovnene spreder smil og glæde hos indlagte børn og deres familier i en ofte meget svær periode i livet.
Alle børn har ret til at grine, lege og have det sjovt.  Longo støtter Danske Hospitalsklovne med 100.000 kr. og det skaber et godt fundament, for at endnu flere børn får glæde af et besøg af klovnene, som spreder sjov, magi og glæde.

Et hjerterum hvor alt er muligt

Hospitalsklovnen forvandler hospitalsstuen til et hjerterum fuld af leg, magi og poesi, hvor alt er muligt og alt kan ske ❤.

Når hospitalsklovnen træder ind, træder sygdommen i baggrunden. Hospitalsklovnen ser det raske barn i det syge barn, og barnet får et pusterum til at være ligesom alle andre børn.

Hospitalsklovnen tager barnet i hånden, og er en farverig og fortrolig ven, som barnet stoler på og kan tale med om ting, der kan være svære at tale om.

En kuffert fuld af faglighed

Hospitalsklovnene møder barnet, når det er allermest sårbart. Derfor skal hospitalsklovnene være helt sikre på, hvad de gør – og de arbejder tæt sammen med personalet på hospitalerne.

Alle hospitalsklovne har gennemgået en særlig uddannelse på halvandet år, så de har den helt nødvendige faglighed. Hospitalsklovnene efteruddannes løbende.

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening. Hvert år indlægges 75.000 børn. Danske Hospitalsklovne når i dag ud til halvdelen af alle indlagte børn – målet er at nå ud til alle indlagte børn, der kan have glæde af en hospitalsklovn.

Sådan kan du støtte hospitalsklovnenes arbejde:

SMS KLOVN 50 til 1919, så støtter du med 50,- kr

MobilePay: send det ønskede støttebeløb til mobilnummer 13040